Menú
Cuina de mercat de temporada i de proximitat
Primers
- CANELONS DE ROSTIT DE CARN
- TIMBAL D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA I MEL
- AMANIDA MIXTA (Enciam, tomàquet, pebrot verd, olives negres i tonyina)
- AMANIDA DE TOMÀQUET I TONYINA (Tomàquet, tonyina, olives negres, crema balsàmic de Mòdena i orenga)
- AMANIDA DE POLLASTRE (Varietat d'enciams, tomàquet cherry, pollastre rostit, cruixent de ceba i vinagreta de mostassa i mel)
- AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA (Varietat d'enciams, nous, formatge de cabra, ceba caramel·litzada i crema balsàmica de Mòdena)
Segons
- SALMÒ A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
- BOTIFARRA DE CALAF AMB FAVETES
- PIZZA MARGARITA (Tomàquet i mozzarella)
- PIZZA TORINO (Tomàquet, mozzarella i tonyina)
- PIZZA BACÓ (Tomàquet, mozzarella i bacó)
- PIZZA DIAVOLA (Tomàquet, mozzarella i salami picant)
- PIZZA NAPOLI (Tomàquet, mozzarella, pernil dolç, xampinyons i olives negres)
- PIZZA CALZONE (Tomàquet, mozzarella i pernil dolç)
Postres
- PASTIS DE FORMATGE AMB MERMELADA DE GERDS
- TIRAMISÚ
- PASTIS DE STRACCIATTELA I GALETA OREO
- MOUSSE DE LA SETMANA
- FLAM D'OU
- CREMOS DE IOGURT
- IOGURT
- FRUITA
Beguda
- COPA DE VI, AIGUA 50CL, QUINTO ESTRELLA
Només entra la primera beguda