Menú El Racó del Pla

Menú

Cuina de mercat de temporada i de proximitat

Primers

  • CANELONS DE ROSTIT DE CARN
  • TIMBAL D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA I MEL 
  • AMANIDA MIXTA (Enciam, tomàquet, pebrot verd, olives negres i tonyina)
  • AMANIDA DE TOMÀQUET I TONYINA (Tomàquet, tonyina, olives negres, crema balsàmic de Mòdena i orenga)
  • AMANIDA DE POLLASTRE (Varietat d'enciams, tomàquet cherry, pollastre rostit, cruixent de ceba i vinagreta de mostassa i mel)
  • AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA (Varietat d'enciams, nous, formatge de cabra, ceba caramel·litzada i crema balsàmica de Mòdena)

Segons

  • SALMÒ A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
  • BOTIFARRA DE CALAF AMB FAVETES 
  • PIZZA MARGARITA (Tomàquet i mozzarella)
  • PIZZA TORINO (Tomàquet, mozzarella i tonyina)
  • PIZZA BACÓ (Tomàquet, mozzarella i bacó)
  • PIZZA DIAVOLA (Tomàquet, mozzarella i salami picant)
  • PIZZA NAPOLI (Tomàquet, mozzarella, pernil dolç, xampinyons i olives negres)
  • PIZZA CALZONE (Tomàquet, mozzarella i pernil dolç)

Postres

  • PASTIS DE FORMATGE AMB MERMELADA DE GERDS
  • TIRAMISÚ
  • PASTIS DE STRACCIATTELA I GALETA OREO
  • MOUSSE DE LA SETMANA
  • FLAM D'OU
  • CREMOS DE IOGURT
  • IOGURT
  • FRUITA

Beguda

  • COPA DE VI, AIGUA 50CL, QUINTO ESTRELLA

Només entra la primera beguda